Cocu: Hoop dat Romero nog voor januari aansluit bij PSV

20-12-2017 23:08 - Door: M.d.Z.

Cocu: Hoop dat Romero nog voor januari aansluit bij PSV

Het lijkt erop dat de Argentijn Maximiliano Romero donderdag zijn krabbel heeft gezet bij PSV, wat hem hiermee een meerderjarig contract heeff aangeboden.

Vervolg: Cocu: Hoop dat Romero nog voor januari aansluit bij PSV

Oefenmeester Cocu ziet de Argentijn Maximiliano Romero dan ook het liefst zo snel mogelijk aansluiten bij de selectie. 'Van mij mag hij zo snel mogelijk komen als het allemaal goed gaat komen,' liet Cocu weten voor aanvang van het bekerduel met VVV Venlo.

 

 

 

'Het hangt allemaal weer van een heleboel dingen af. Dat ligt bij Marcel (Brands, red.).' Cocu heeft laten weten dat Romero een fysiek sterker speler is, 'Een krachtspeler, Eentje die toch een goede techniek heeft. Tweebenig, een echte nummer 9. Ik kan zo niet een speler noemen waarmee je hem zou kunnen vergelijken. Hij is nog steeds wel een jonge speler, dus mocht hij komen dan zal hij tijd nodig hebben om te wennen. Ik hoop dat het gaat lukken.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu: Hoop dat Romero nog voor januari aansluit bij PSV

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat de Argentijn Maximiliano Romero donderdag zijn krabbel heeft gezet bij PSV, wat hem hiermee een meerderjarig contract heeff aangeboden..