Voorbeschouwing: Real Madrid - FC Barcelona (El Clasico)

20-12-2017 22:00 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: Real Madrid - FC Barcelona (El Clasico)

Het laatste duel van het kalenderjaar 2017 in de Spaanse Liga, laat dat nou net het duel zijn tussen de twee aartsrivalen. In Bernabue ontvangt Real Madrid de koploper FC Barcelona.

Vervolg: Voorbeschouwing: Real Madrid - FC Barcelona (El Clasico)

De koploper uit Spanje staat maarliefst 11 punten voor op aartsrivaal Real Madrid, daar waar de Catalaanse grootmacht een ongelooflijk harde tik kan uitdelen als het weet te winnen op grond van de rivaal. En dat net voor de jaarwisseling. Messi liet eerder al weten dat een zege op Real een perfect kerstfeest gaat geven.

 

Zaterdagmiddag 23 december om 13:00u wordt in Estadio Bernabue de aftrap verricht tussen de Spaanse grootmachten Real Madrid en FC Barcelona.

 

 

Waar FC Barcelona jl. zondag nog met 4-0 wist te winnen van Deportivo Coruna, hebben de Catalanen een goede generale repetitie gehad. Daar waar Real Madrid het WK voor clubteams wist te winnen en dus ook vol goede moed naar El Clasico toe leeft.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Real Madrid - FC Barcelona (El Clasico)

Een korte samenvatting: Het laatste duel van het kalenderjaar 2017 in de Spaanse Liga, laat dat nou net het duel zijn tussen de twee aartsrivalen. In Bernabue ontvangt Real Madrid de koploper FC Barcelona..

Meest gelezen