Basacikoglu over vingertje: Keek niet eens die kant op

19-12-2017 10:35 - Door: NicoPeters

Basacikoglu over vingertje: Keek niet eens die kant op

Bilal Basacikoglu, als aanvaller actief bij Feyenoord, scoorde zondag als invaller in het duel met Sparta Rotterdam (0-7 winst) en legde bij het juichen zijn wijsvinger op zijn mond. Volgens de 22-jarige flankspeler was dat niet voor de Feyenoord-fans bedoeld.

Vervolg: Basacikoglu over vingertje: Keek niet eens die kant op

Hij kan op weinig krediet bij de Feyenoord-fans rekenen en velen vinden hem niet goed genoeg. Veel mensen dachten zodoende dat Basacikoglu met zijn manier van juichen een statement wilde maken naar de critici. Onder meer analist Pierre van Hooijdonk dacht dat zijn reactie bedoeld was voor de Feyenoord-fans, maar Basacikoglu heeft dat ontkend.

‘Ter correctie: dat vingertje was niet voor de Feyenoord supporters. Keek niet eens die kant op’, aldus de aanvaller op Twitter. De aanvaller heeft de Tweet inmiddels verwijderd…


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Basacikoglu over vingertje: Keek niet eens die kant op

Een korte samenvatting: Bilal Basacikoglu, als aanvaller actief bij Feyenoord, scoorde zondag als invaller in het duel met Sparta Rotterdam (0-7 winst) en legde bij het juichen zijn wijsvinger op zijn mond. Volgens de 22-jarige flankspeler was dat niet voor de Feyenoord-fans bedoeld..