AZ-directeur Eenhoorn: Tijdens de wedstrijd direct maatregelen genomen

18-12-2017 15:24 - Door: NicoPeters

AZ-directeur Eenhoorn: Tijdens de wedstrijd direct maatregelen genomen

AZ heeft zich gedistantieerd van de spreekkoren die een deel van de eigen fans zong in het duel met Ajax (1-2 verlies) van zondag. Na een gegeven strafschop aan Ajax, besloot een groep AZ-supporters antisemitische spreekkoren te zingen.

Vervolg: AZ-directeur Eenhoorn: Tijdens de wedstrijd direct maatregelen genomen

'Als club distantiëren wij ons van het gedrag van deze groep supporters', zegt Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ, op de website van de club uit Alkmaar. Volgens Eenhoorn greep AZ nog tijdens het duel in.
 
'Tijdens de wedstrijd zijn er direct maatregelen genomen. Onze veiligheidscoördinator anticipeerde door het ‘antispreekkorenbeleid’ op de schermen te tonen. Ook zijn stewards het bewuste vak ingegaan om de supporters rechtstreeks aan te spreken', aldus Eenhoorn.
 
Vanaf de tribunes klonk 'mijn vader zit bij de commando's, mijn moeder zit bij de SS. Samen verbanden ze joden, want joden die branden het best'. 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

AZ-directeur Eenhoorn: Tijdens de wedstrijd direct maatregelen genomen

Een korte samenvatting: AZ heeft zich gedistantieerd van de spreekkoren die een deel van de eigen fans zong in het duel met Ajax (1-2 verlies) van zondag. Na een gegeven strafschop aan Ajax, besloot een groep AZ-supporters antisemitische spreekkoren te zingen..