De Ligt boos op teamgenoot Onana: Is ook goed soms

18-12-2017 13:23 - Door: NicoPeters

De Ligt boos op teamgenoot Onana: Is ook goed soms

Ajax-verdediger Matthijs de Ligt en zijn doelman André Onana lagen zondag na het duel tussen AZ en Ajax (1-2 winst) even met elkaar overhoop. Na het laatste fluitsignaal hadden De Ligt en Onana leken beide heren het niet met elkaar eens te zijn, maar volgens De Ligt stelde het niets voor.

Vervolg: De Ligt boos op teamgenoot Onana: Is ook goed soms

‘Ja, ik was even boos op hem en hij op mij. Dat gebeurt soms in het heetst van de strijd. Hoort er ook bij, is ook prima. Na de wedstrijd ging ik gelijk naar hem toe en vierden we samen de overwinning’, zei De Ligt tegen Ajax Life.

De Ligt legde wel even uit waarom het duo ‘ruzie’ had. ‘Nou ja, we staan 1-2 voor in de laatste seconden en André schiet die bal nog naar voren, dus ik riep naar hem ‘wacht nou even, we zitten in de laatste seconden, je wilt toch winnen?’ Toen verloren we dus de bal, maar gelukkig werd het niet afgestraft. Dit hoort er allemaal bij. Is ook goed soms’, aldus De Ligt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Ligt boos op teamgenoot Onana: Is ook goed soms

Een korte samenvatting: Ajax-verdediger Matthijs de Ligt en zijn doelman André Onana lagen zondag na het duel tussen AZ en Ajax (1-2 winst) even met elkaar overhoop. Na het laatste fluitsignaal hadden De Ligt en Onana leken beide heren het niet met elkaar eens te zijn, maar volgens De Ligt stelde het niets voor..