Sparta zet Pastoor op straat na zevenklapper tegen Feyenoord

17-12-2017 18:46 - Door: M.d.Z.

Sparta zet Pastoor op straat na zevenklapper tegen Feyenoord

Sparta Rotterdam werd zondagmiddag met maarliefst 0-7 vernedert in eigen huis door grotere broer Feyenoord, wat voor Sparta de druppel was en Alex Pastoor op straat zette.

Vervolg: Sparta zet Pastoor op straat na zevenklapper tegen Feyenoord

Alex Pastoor is zondag namiddag ontslagen door Sparta, wat eerder die middag met 0-7 klop kreeg van Feyenoord. De Spartanen verkeren in nood en moeten de laatste plek delen met Roda JC (en is alleen op doelsaldo beter).

 

Waar Alex Pastoor twee seizoenen geleden de Spartanen terug naar de Eredivisie wist te brengen, bleef de trainer toch vaak onderwerp van gesprek bij Sparta. Vorig seizoen wist Sparta net de degradatie voor te blijven, maar dit seizoen lijkt het net allemaal niet te passen.

 

Sparta kon pas twee keer te winnen dit seizoen en speelde 5 keer gelijk, de rest van alle duels gingen verloren. Met een nieuwe trainer hoopt Sparta alle zeilen bij te kunnen zetten om opnieuw degradatie te kunnen voorkomen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sparta zet Pastoor op straat na zevenklapper tegen Feyenoord

Een korte samenvatting: Sparta Rotterdam werd zondagmiddag met maarliefst 0-7 vernedert in eigen huis door grotere broer Feyenoord, wat voor Sparta de druppel was en Alex Pastoor op straat zette..