Pellegrino laat Van Dijk nogmaals horen dat hij niet welkom is

17-12-2017 16:19 - Door: M.d.Z.

Pellegrino laat Van Dijk nogmaals horen dat hij niet welkom is

In het uitduel tegen Chelsea (0-1 verlies red.) liet Southampton coach Pellegrino Van Dijk buiten de selectie, de oefenmeester is niet overtuigd van de Nederlander.

Vervolg: Pellegrino laat Van Dijk nogmaals horen dat hij niet welkom is

Hiermee lijkt er opnieuw een hoofdstuk te worden toegevoegd aan de transfersoap van de Nederlander. Waar Southampton midweeks al tegen een zeperd aanliep tegen Leicester City, was het voor Van Dijk tegen Chelsea niets anders dan 90 minuten toekijken vanaf de bank.

 

Waar Van Dijk de afgelopen weken niet overtuigend was, kan de reserveplaats tegen The Blues worden samengezet met het transfergerucht van de Nederlandse verdediger.

 

Waar Van Dijk afgelopen zomer al flirte met Liverpool, lijkt ook de Engelse koploper Manchester City in de markt voor de Nederlander. Pellegrino liet al weten niet meer op aan te kunnen van Van Dijk, 'Ik kies alleen voor spelers die deze club voor de volle honderd procent willen helpen', bevestigde de manager. 'Het zijn allemaal mensen, het kan voorkomen dat ze een keer een mindere wedstrijd spelen. Maar in moeilijke tijden moet ik als manager teruggaan naar de basis. Ik wil wél dat spelers volledig bezig zijn met deze club.'

 

Dat Van Dijk wil vertrekken is duidelijk bij Pellegrino, die een transfer dan ook absoluut niet uitsluit, 'Virgil is een belangrijke speler voor ons, natuurlijk. Maar er zijn meerdere zaken die iemand belangrijk maken. De mentaliteit tijdens de training, bijvoorbeeld. Je weet dan ook nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren, er lopen bij ons heel veel spelers rond die begeerd worden door andere clubs.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Pellegrino laat Van Dijk nogmaals horen dat hij niet welkom is

Een korte samenvatting: In het uitduel tegen Chelsea (0-1 verlies red.) liet Southampton coach Pellegrino Van Dijk buiten de selectie, de oefenmeester is niet overtuigd van de Nederlander..