Marcel Brands: Chelsea FC heeft geen contact gehad met mij

16-12-2017 17:38 - Door: M.d.Z.

Marcel Brands: Chelsea FC heeft geen contact gehad met mij

Zaterdagochtend wist De Telegraaf te melden dat Technisch Directeur Marcel Brands in beeld is bij het Londense Chelsea FC, maar Brands komt zaterdagmiddag zelf met ontkenning.

Vervolg: Marcel Brands: Chelsea FC heeft geen contact gehad met mij

Het Londense Chelsea FC zit al even zonder Technisch Directeur na het vertrek van Michael Emenalo naar het Franse AS Monaco, waar nu PSV man Marcel Brands wordt genoemd.

 

Waar Marcel Brands niet de enige kandidaat is, zijn de Londenaren wel onder de indruk van het werk wat hij bij PSV levert. Chelsea zou zelfs al contact hebben gezocht met Marcel Brands.

 

Chelsea volgt de verrichtingen van Brands al geruime jaren, zo worden de transfers van Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Davy Pröpper gezien als puik werk. Daarbij komen nog eens de verkopen van Dries Mertens en Kevin Strootman werden aan de Serie A.

 

Afgelopen zomer wist Brands opnieuw Van Ginnkel over te nemen (huur) van Chelsea FC en wist hij ook goudhaantje Lozano uit Mexico te halen. Het CV van Brands is daarmee versterkt voor de Londenaren.

 

Marcel Brands heeft zaterdagmiddag in het Eindhovens Dagblad laten weten dat Chelsea geen contact met hem heeft gezocht.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Marcel Brands: Chelsea FC heeft geen contact gehad met mij

Een korte samenvatting: Zaterdagochtend wist De Telegraaf te melden dat Technisch Directeur Marcel Brands in beeld is bij het Londense Chelsea FC, maar Brands komt zaterdagmiddag zelf met ontkenning..

Meest gelezen