Zaakwaarnemer Robin van Persie gespot in VS, transfer op handen?

15-12-2017 14:37 - Door: iliasa

Zaakwaarnemer Robin van Persie gespot in VS, transfer op handen?

Robin van Persie zou volgens meerdere Turkse bronnen de overstap kunnen maken naar de Major Soccer League. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal lijkt weinig toekomstperspectief te hebben bij zijn huidige club Fenerbahce en lijkt zijn heil ergens anders te willen zoeken.

Vervolg: Zaakwaarnemer Robin van Persie gespot in VS, transfer op handen?

De geruchtencarrousel draait momenteel op volle toeren nadat van Persies zaakwaarnemer Kees Vos de afgelopen week werd gespot in de Verenigde Staten. De gegadigden om van Persie aan te trekken zouden Los Angeles Galaxy en Los Angeles FC zijn. 

Het gezin van de 33-jarige aanvaller zou wel oren hebben naar een overstap naar de MLS. Mocht het komen tot een overgang naar Los Angels Galaxy dan hoeft familie van Persie geen rekening te houden met een exorbitant salaris. De club kan wegens de zogenaamde Designated Player Rule slechts drie spelers aantrekken die een salaris onrvangen van boven de 3,1 miljoen dollar. Die drie plaatsen zijn al opgevuld door de club. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zaakwaarnemer Robin van Persie gespot in VS, transfer op handen?

Een korte samenvatting: Robin van Persie zou volgens meerdere Turkse bronnen de overstap kunnen maken naar de Major Soccer League. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal lijkt weinig toekomstperspectief te hebben bij zijn huidige club Fenerbahce en lijkt zijn heil ergens anders te willen zoeken..