Defensieve problemen Ajax na ogenschijnlijk zware blessure Wöber

14-12-2017 22:25 - Door: iliasa

Defensieve problemen Ajax na ogenschijnlijk zware blessure Wöber

Tijdens de eerste helft van het eredivisieduel tussen Ajax en Excelsior moest verdediger Maximilian Wöber het veld verlaten met een ogenschijnlijk zware knieblessure. De blessure van de mandekker komt Ajax erg slecht uit aangezien de spoeling achterin al vrij dun is.

Vervolg: Defensieve problemen Ajax na ogenschijnlijk zware blessure Wöber

De Oostenrijkse verdediger leek zich te verstappen na een simpele pass op een van zijn medespelers. Na een aantal minuten met pijn door te hebben gespeeld, moest Wöber per brancard het veld verlaten. 

Behalve de 19-jarige verdediger zitten ook Nick Viergever en Daley Sinkgraven nog in de lappenmand. Tot overmaat van ramp pakte Joël Veltman tegen de Kralingers zijn vijfde gele kaart van het seizoen, wat hem op een schorsing komt te staan voor de topper van aanstaand weekend tegen AZ. 

Tegen Excelsior kwam voor Wöber Mitchell Dijks in het veld en dus zal hij vermoedelijk ook tegen AZ de honneurs waarnemen. De verwachting is dat coach Marcel Keizer rechts achterin zal kiezen voor Deyovaisio Zeefuik als vervanger van Veltman.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Defensieve problemen Ajax na ogenschijnlijk zware blessure Wöber

Een korte samenvatting: Tijdens de eerste helft van het eredivisieduel tussen Ajax en Excelsior moest verdediger Maximilian Wöber het veld verlaten met een ogenschijnlijk zware knieblessure. De blessure van de mandekker komt Ajax erg slecht uit aangezien de spoeling achterin al vrij dun is..