PSV en Ajax compenseren gedupeerde fans

11-12-2017 23:41 - Door: M.d.Z.

PSV en Ajax compenseren gedupeerde fans

Waar vele PSV supporters zondag de weg naar de Arena niet wisten te halen vanwege de heftige weersomstandigheden, worden door zowel PSV als Ajax financieel gecompenseerd.

Vervolg: PSV en Ajax compenseren gedupeerde fans

Vele honderden supporters wisten niet tijdig de Johan Cruijff Arena te halen en moesten ommekeer maken bij Breukelen, waar ze lang hebben moeten wachten. Een deel van de PSV bussen was wel tijdig vertrokken uit Eindhoven, maar vele honderden kwamen pas in de rust het stadion binnen.

 

 

 

 

PSV heeft inmiddels op haar eigen website laten weten dat de supporters die het helemaal niet hebben weten te halen hun reiskosten volledig krijgen vergoed. De supporters die het duel maar half hebben kunnen bijwonen krijgen een halve compensatie.

 

Buitenom PSV en de supportersvereniging, heeft ook Ajax een mooi gebaar gemaakt door financieel te compenseren naar de fans die hiervan de dupe van zijn geworden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV en Ajax compenseren gedupeerde fans

Een korte samenvatting: Waar vele PSV supporters zondag de weg naar de Arena niet wisten te halen vanwege de heftige weersomstandigheden, worden door zowel PSV als Ajax financieel gecompenseerd..