UPDATE: Stöger opvolger Bosz op bij Dortmund

10-12-2017 15:00 - Door: M.d.Z.

UPDATE: Stöger opvolger Bosz op bij Dortmund

Waar zondag om 12:00u een persconferatnie wordt gehouden bij het Duitse Borussia Dortmund, weet men eigenlijk al dat Bosz op straat gezet gaat worden door de Duitse topclub.

Vervolg: UPDATE: Stöger opvolger Bosz op bij Dortmund

UPDATE:

Stöger is gepresenteerd als opvolger van Peter Bosz.

 

 

 

De neerwaartse spiraal lijkt Bosz zijn kop te gaan kosten, waar het verlies tegen Werder Bremen van jl zaterdag de druppel lijkt te zijn geworden. Waar Bosz zondag naar alle waarschijnlijjkheid zijn koffers kan pakken, heeft Dortmund achter de schermen al een opvolger in het hoofd: Peter Stöger.

 

Eerder werd trainer Peter Stöger ontslagen bij 1. FC Koln, waar hij slechts 3 punten wist te pakken met de hekkensluiter van de Bundesliga. Stöger is echter succesvol gebleken in de toekomst, waar hij met 1. FC Koln wist te promoveren en Europees voetbal af wist te dwingen.

 

Kees Jansma wist te melden dat de opvolger van Bosz zondagmiddag al officieel wordt gepresenteerd bij Borussia Dortmund.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UPDATE: Stöger opvolger Bosz op bij Dortmund

Een korte samenvatting: Waar zondag om 12:00u een persconferatnie wordt gehouden bij het Duitse Borussia Dortmund, weet men eigenlijk al dat Bosz op straat gezet gaat worden door de Duitse topclub..