Perez: Achterstand van tien punten is veel, maar niet onoverbrugbaar

4-12-2017 10:40 - Door: NicoPeters

Perez: Achterstand van tien punten is veel, maar niet onoverbrugbaar

Voormalig voetballer Kenneth Perez, analyticus bij FOX Sports, denkt niet dat PSV al kampioen is. De Eindhovenaren hebben al tien punten voorsprong op Ajax en volgende week zondag (16:45 uur) staat Ajax – PSV op het programma. Volgens Perez moet PSV gefocust blijven en niet gaan denken dat ze er al zijn.

Vervolg: Perez: Achterstand van tien punten is veel, maar niet onoverbrugbaar

”Ajax stond een keer elf punten voor op PSV, toen werden ze ook nog kampioen. Er zit momenteel veel mee bij PSV in de eerste seizoenshelft. Als ze ook nog eens goed gaan spelen, wordt het straks helemaal onoverbrugbaar. Maar het kan ook gebeuren dat PSV nog punten laat liggen”, zei Perez in de studio van FOX Sports.

Ploegen als Ajax en Feyenoord hebben al aardig wat punten laten liggen, terwijl PSV dat niet doet. Volgens Perez zegt dat niks. "Dat gebeurt nu bij Ajax en Feyenoord, maar misschien gebeurt dat ook nog wel bij PSV. Een achterstand van tien punten is veel, maar niet onoverbrugbaar, vind ik”, aldus Perez. AZ is momenteel de nummer twee met acht punten minder dan PSV.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Perez: Achterstand van tien punten is veel, maar niet onoverbrugbaar

Een korte samenvatting: Voormalig voetballer Kenneth Perez, analyticus bij FOX Sports, denkt niet dat PSV al kampioen is. De Eindhovenaren hebben al tien punten voorsprong op Ajax en volgende week zondag (16:45 uur) staat Ajax – PSV op het programma. Volgens Perez moet PSV gefocust blijven en niet gaan denken dat ze er al zijn..

Meest gelezen