Real smijt met geld en haalt Braziliaans toptalent binnen

2-12-2017 20:05 - Door: iliasa

Real smijt met geld en haalt Braziliaans toptalent binnen

Terwijl de Spaanse competitie nog bij lange na niet tot de helft is geraakt, is Real Madrid-preses Florentino Perez al druk in de weer om de selectie van volgend seizoen samen te stellen. Volgens DiarioGol heeft de Koninklijke aanvaller Vinicius gehaald, een aanvaller van Flamengo.

Vervolg: Real smijt met geld en haalt Braziliaans toptalent binnen

Volgens het Spaanse medium was de deal afgelopen zomer al in kannen en kruiken. Naar verluid werd 45 miljoen euro betaald voor de nog maar 18-jarige Braziliaan. Vinicius komt daarmee op de zesde plaats van duurste spelers aller tijden van Real Madrid. De bedoeling was dat de aanvaller voor onbepaalde tijd bleef rijpen in de Braziliaanse competitie, maar gezien de mindere vorm van de aanvallers van Real Madrid, wil de club de jongeling volgend jaar al toevoegen aan het team van Zinedine Zidane.

De Madrilenen hebben een proces voor ogen waarbij de aanvaller rustig wordt gebracht om zich te acclimatiseren en zich het spel van de Spaanse competitie eigen te maken. Vicinius is volgens het medium een aanstormend toptalent en wordt in eigen land gezien als de nieuwe Neymar.

Er zou zelfs al een woning voor de jongeling zijn geregeld in ´La Finca`, een besloten buitenwijk in Madrid waar de meeste spelers van het sterrenteam, waaronder Marcelo, hun woning hebben. De linksback zou zich zodoende makkelijk over zijn jongere landgenoot kunnen ontfermen.  


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real smijt met geld en haalt Braziliaans toptalent binnen

Een korte samenvatting: Terwijl de Spaanse competitie nog bij lange na niet tot de helft is geraakt, is Real Madrid-preses Florentino Perez al druk in de weer om de selectie van volgend seizoen samen te stellen. Volgens DiarioGol heeft de Koninklijke aanvaller Vinicius gehaald, een aanvaller van Flamengo. .