Berghuis: 'Het ging opzich best wel lekker'

26-11-2017 14:37 - Door: M.d.Z.

Feyenoord boekte zaterdagavond op bezoek bij FC Groningen een verdiende 0-2 zege, uitblinker Steven Berghuis vond het allemaal wel lekker gaan.

Vervolg: Berghuis: 'Het ging opzich best wel lekker'

'Dit is wat je wil. Vooral bij het tweede doelpunt, dat Nico (Nicolai Jörgensen, red.) hem afmaakt. Dan herinnert iedereen zich dat nog. Die panna vond ik wel lekkerder dan dat hakje. Het gebeurt gewoon, als je lekker in de wedstrijd zit. Dat gaat op intuïtie, dat is voor mij altijd wel de goede weg,' aldus uitblinker Berghuis na afloop.

 

Sinds begon november betekende het voor Feyenoord weer eens de volle winst, 'We vergaten zelfs de celebration te doen met de supporters. We hadden lang niet gewonnen', aldus Berghuis. 'Maar voetbal ligt zo dicht bij elkaar, man.'

 

'Andere wedstrijden hadden we ook aan de goede kant van de score kunnen zitten. Nu hadden we ook 1-0 achter kunnen komen. Het ligt zo dicht bij elkaar.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Berghuis: 'Het ging opzich best wel lekker'

Een korte samenvatting: Feyenoord boekte zaterdagavond op bezoek bij FC Groningen een verdiende 0-2 zege, uitblinker Steven Berghuis vond het allemaal wel lekker gaan..