Messi vindt FC Barcelona verdedigend sterk na vertrek Neymar

25-11-2017 19:08 - Door: NicoPeters

Messi vindt FC Barcelona verdedigend sterk na vertrek Neymar

Lionel Messi, aanvaller van FC Barcelona, kreeg vrijdag de Gouden Schoen voor het seizoen 2016/2017 uitgereikt. De Argentijn was vorig seizoen met 37 competitiegoals het meest trefzeker van alle spelers in de Europese competities. Hij speelde toen nog samen met Neymar, inmiddels actief bij Paris Saint-Germain en die niet verder kwam dan dertien doelpunten.

Vervolg: Messi vindt FC Barcelona verdedigend sterk na vertrek Neymar

De Braziliaanse topspeler was belangrijk voor Barcelona, maar Messi lijkt hem niet te missen dit seizoen. ‘Het vertrek van Neymar heeft ertoe geleid dat we onze manier van spelen hebben veranderd. We zijn een hele goede aanvaller kwijt, maar dat heeft er ook voor gezorgd dat we verdedigend beter zijn’, zei Messi tegen Marca.


Volgens Messi is Barcelona door het vertrek van Neymar er verdedigend veel sterker op geworden. ‘Momenteel zijn we op het middenveld veel sterker dan eerder. We zijn stabieler wat dat betreft en dat maakt ons verdedigend ook sterk’, aldus Messi.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Messi vindt FC Barcelona verdedigend sterk na vertrek Neymar

Een korte samenvatting: Lionel Messi, aanvaller van FC Barcelona, kreeg vrijdag de Gouden Schoen voor het seizoen 2016/2017 uitgereikt. De Argentijn was vorig seizoen met 37 competitiegoals het meest trefzeker van alle spelers in de Europese competities. Hij speelde toen nog samen met Neymar, inmiddels actief bij Paris Saint-Germain en die niet verder kwam dan dertien doelpunten..