Van den Brom tevreden: We staan er goed op

24-11-2017 14:01 - Door: NicoPeters

Van den Brom tevreden: We staan er goed op

John van den Brom, de trainer van AZ, kijkt met vertrouwen uit naar het duel met FC Twente van vanavond (20:00 uur). Volgens Van den Brom is de ploeg uit Alkmaar klaar voor de confrontatie met FC Twente. Verder is spits Wout Weghorst terug na een schorsing waardoor Fred Friday weer op de bank zit.

Vervolg: Van den Brom tevreden: We staan er goed op

‘Het elftal staat en er is vertrouwen. De vastigheid in de manier van spelen en de opstelling betaalt zich terug. We staan er goed op. Iedereen is fit en afgezien van de terugkeer Wout Weghorst blijft alles hetzelfde. Daarnaast heeft een aantal jongens afgelopen maandag tegen Jong Ajax minuten gemaakt, zoals Rens van Eijden’, zei Van den Brom op de officiële website van AZ.


Met FC Twente, waar oud AZ-trainer Gertjan Verbeek nu trainer is, treft AZ een ploeg in moeilijkheden. Na twaalf duels in de Eredivisie staat Twente zestiende terwijl AZ derde staat. De laatste twee duels verloor FC Twente van PSV (4-3) en sc Heerenveen (0-4). ‘Het is even afwachten hoe ze reageren op de twee nederlagen op rij en met welke spelers ze dat gaan doen. Maar zoals altijd: ik kijk naar onszelf. Wij zijn goed bezig, je ziet de kwaliteit, het plezier en de beleving’, aldus Van den Brom.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van den Brom tevreden: We staan er goed op

Een korte samenvatting: John van den Brom, de trainer van AZ, kijkt met vertrouwen uit naar het duel met FC Twente van vanavond (20:00 uur). Volgens Van den Brom is de ploeg uit Alkmaar klaar voor de confrontatie met FC Twente. Verder is spits Wout Weghorst terug na een schorsing waardoor Fred Friday weer op de bank zit..