Messi wil Mesut Özil niet bij FC Barcelona

24-11-2017 13:04 - Door: NicoPeters

Messi wil Mesut Özil niet bij FC Barcelona

Lionel Messi, de sterspeler van FC Barcelona, zou naar verluidt zijn club hebben laten weten dat het Mesut Özil niet moet halen. De Spaanse topclub wil Messi tevreden houden en dacht er aan om Özil in de winterstop over te nemen van Arsenal, maar volgens Diario Gol wil Messi Özil niet bij zijn club Barcelona.

Vervolg: Messi wil Mesut Özil niet bij FC Barcelona

De 29-jarige international van Duitsland heeft een aflopend contract en wil die vooralsnog niet verlengen. Arsenal wil middenvelder Özil zodoende in de winterstop verkopen omdat het dan nog wat geld kan verdienen aan hem. Voor twintig miljoen euro zou Arsenal Özil wel willen laten gaan, maar Özil heeft wel forse salariseisen.


Ondanks dat Özil niet heel veel hoeft te kosten qua transfersom, ziet de Argentijn Messi Özil niet als aanwinst. Messi is van mening dat Barcelona het beter gelijk goed kan aanpakken en Phillipe Coutinho moet halen. De 25-jarige Braziliaan had afgelopen zomer al over moeten komen van Liverpool, maar toen lukte het Barcelona niet om hem te contracteren.


Volgens Don Balon had Özil één van de aanwinsten moeten zijn waarmee de club aan Messi laat zien dat het veel voor hem over heeft. Naast Özil zou de club zijn pijlen hebben gericht op Philippe Coutinho, zoals al bekend was, en twee andere middenvelders, Thomas Lemar (AS Monaco) en Nabil Fekir (Olympique Lyon).


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Messi wil Mesut Özil niet bij FC Barcelona

Een korte samenvatting: Lionel Messi, de sterspeler van FC Barcelona, zou naar verluidt zijn club hebben laten weten dat het Mesut Özil niet moet halen. De Spaanse topclub wil Messi tevreden houden en dacht er aan om Özil in de winterstop over te nemen van Arsenal, maar volgens Diario Gol wil Messi Özil niet bij zijn club Barcelona..