Robben: Het kan na dit seizoen over zijn

24-11-2017 10:52 - Door: NicoPeters

Robben: Het kan na dit seizoen over zijn

Het is niet duidelijk waar de toekomst van Bayern München-speler Arjen Robben ligt. De 33-jarige Nederlandse aanvaller, die aanvoerder is bij Bayern, heeft een aflopend contract bij de Duitse topclub. Zelf wilde Robben nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst.

Vervolg: Robben: Het kan na dit seizoen over zijn

‘De toekomst is nog open. Het kan na dit seizoen over zijn, er kan nog iets nieuws komen of ik blijf nog drie jaar bij Bayern München. Alles is mogelijk voor mij’, aldus Robben tegen Kicker. Als het aan de huidige Bayern-trainer Jupp Heynckes ligt, dan blijft de Nederlander nog bij Bayern.


De Groninger speelde tot nu toe elf competitieduels dit seizoen waarin hij drie keer scoorde. Zaterdag zal hij tegen Borussia Mönchengladbach overigens niet spelen. Robben liep woensdag in het Champions League-duel met RSC Anderlecht (2-1 winst) een lichte spierscheuring op in zijn bovenbeen. Hierdoor moet hij in ieder geval het competitieduel met Gladbach missen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Robben: Het kan na dit seizoen over zijn

Een korte samenvatting: Het is niet duidelijk waar de toekomst van Bayern München-speler Arjen Robben ligt. De 33-jarige Nederlandse aanvaller, die aanvoerder is bij Bayern, heeft een aflopend contract bij de Duitse topclub. Zelf wilde Robben nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst..