PSV licht optie: Albert ziet het zitten bij PSV

23-11-2017 10:51 - Door: NicoPeters

PSV licht optie: Albert ziet het zitten bij PSV

PSV heeft besloten om langer door te gaan met de middenvelder Albert Gudmundsson. De club uit Eindhoven heeft de eenzijdige optie in het contract van het twintigjarige IJslandse talent gelicht. Hierdoor ligt Gudmundsson nu tot de zomer van 2019 vast, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Vervolg: PSV licht optie: Albert ziet het zitten bij PSV

De club is verder tevreden over de ontwikkeling die Gudmundsson doormaakt bij Jong PSV in de Jupiler League. In zijn laatste achttien wedstrijden in de Jupiler League scoorde hij achttien keer. Als Gudmundsson zo doorgaat is de kans zeer groot dat PSV een nieuwe contractaanbieding zal doen voor nog meer jaar. Bij PSV 1 krijgt de IJslander vooralsnog weinig kansen. Dit seizoen mocht hij drie keer kort invallen bij de koploper van de Eredivisie. Laurens Melotte, de begeleider van Gudmundsson, weet echter dat zijn speler zich geen zorgen maakt.


‘Albert ziet het zitten bij PSV. Albert beseft ook dat hij nog de nodige stappen moet zetten om een vaste plek in het eerste elftal te krijgen. Er komt veel kijken bij het huidige topvoetbal en bij PSV en Jong PSV knokt hij voor zijn kansen. Hij is een creatieve speler met een enorm hoog rendement. Een stilist, die op andere vlakken nog wel enorm kan groeien’, zei Melotte.


‘Na dit seizoen is het mogelijk dat een aantal aanvallers bij PSV vertrekt en komen er misschien wel meer kansen voor hem. Hij heeft dan hopelijk de stappen kunnen zetten en kansen gekregen om er vanaf dat moment ook te staan. Wij geloven op dit moment nog altijd dat hij bij en via PSV een mooie carrière tegemoet gaat’, aldus Melotte over de jeugdinternational van IJsland.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV licht optie: Albert ziet het zitten bij PSV

Een korte samenvatting: PSV heeft besloten om langer door te gaan met de middenvelder Albert Gudmundsson. De club uit Eindhoven heeft de eenzijdige optie in het contract van het twintigjarige IJslandse talent gelicht. Hierdoor ligt Gudmundsson nu tot de zomer van 2019 vast, zo meldt het Eindhovens Dagblad..