Chelsea wint simpel in Azerbeidzjan en gaat door in CL

22-11-2017 21:55 - Door: NicoPeters

Chelsea wint simpel in Azerbeidzjan en gaat door in CL

Chelsea heeft de knock-outfase van de Champions League bereikt. De Engelse topclub won in Azerbeidzjan met speels gemak van Qarabag: 0-4. Na twintig minuten leek het al een onmogelijke opgave te worden voor de thuisploeg.

Vervolg: Chelsea wint simpel in Azerbeidzjan en gaat door in CL


De thuisploeg begon nog wel goed en het was zelfs dichtbij de 1-0. Míchel raakte echter de lat. Na negentien minuten ging het echter mis voor Qarabag omdat Rashad Farhad Sadygov rood kreeg nadat hij de doorgebroken Willian met een lichte duw naar de grond werkte. De gegeven strafschop werd verzilverd door Eden Hazard: 0-1. Daarna kon Qarabag zich alleen nog op het verdedigen richten, maar na 36 minuten scoorde Willian de 0-2 voor Chelsea. Na een fraaie aanvaller bereikte Hazard Willian met een hakbal.


In de tweede helft kon Chelsea op zijn dooie gemakje het duel uitspelen en deed dat dan ook. Het scoorde nog wel twee keer. Na een fraaie pass van Cesc Fàbregas kon Pedro eerst de 0-3 maken, maar hij faalde. De 0-3 viel uiteindelijk wel. Na een lichte overtreding op Willian kreeg Chelsea een strafschop en Fàbregas scoorde. Hij scoorde twee keer, maar de eerste gescoorde penalty werd afgekeurd vanwege te vroeg inlopende spelers. De 0-4 werd gemaakt door Willian, die vanaf de rand van het zestienmetergebied scoorde. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Chelsea wint simpel in Azerbeidzjan en gaat door in CL

Een korte samenvatting: Chelsea heeft de knock-outfase van de Champions League bereikt. De Engelse topclub won in Azerbeidzjan met speels gemak van Qarabag: 0-4. Na twintig minuten leek het al een onmogelijke opgave te worden voor de thuisploeg..

Meest gelezen