Monreal denkt niet dat Özil en Sanchez vertrekken

23-11-2017 09:18 - Door: NicoPeters

Monreal denkt niet dat Özil en Sanchez vertrekken

Nacho Monreal, verdediger van Arsenal, is er zeker van dat zijn teamgenoten Mesut Özil en Alexis Sanchez in de winterstop niet zullen vertrekken bij de club. Özil en Sanchez hebben nog een contract tot medio 2018 en Arsenal wil graag verlengen met het duo. Echter, tot op heden is dat nog niet gelukt.

Vervolg: Monreal denkt niet dat Özil en Sanchez vertrekken

Als Arsenal nog geld wil overhouden aan Özil en Sanchez, dan zouden ze in de winterstop verkocht moeten worden. 'Ja, mijn gevoel is dat ze blijven. Er is nooit gesproken over of ze zouden vertrekken. Ze zijn toegewijd aan de groep en we zullen zien wat er gebeurt', zei Monreal tegen IBTimes UK.


'Ik kan er niet veel over zeggen, want het is niet afhankelijk van mij. De situatie is echter duidelijk. Het zijn twee belangrijke spelers voor Arsenal waarvan het contract aan einde van het seizoen afloopt. Als de club wil dat ze na de transferperiode blijven, dan zullen ze blijven. Ik weet echter niet wat de bedoelingen van de club zijn. Andere mensen binnen de club moeten die beslissing nemen', aldus Monreal. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Monreal denkt niet dat Özil en Sanchez vertrekken

Een korte samenvatting: Nacho Monreal, verdediger van Arsenal, is er zeker van dat zijn teamgenoten Mesut Özil en Alexis Sanchez in de winterstop niet zullen vertrekken bij de club. Özil en Sanchez hebben nog een contract tot medio 2018 en Arsenal wil graag verlengen met het duo. Echter, tot op heden is dat nog niet gelukt..