Zorgen bij Valencia: Het kan niet genezen met alleen rust

22-11-2017 11:15 - Door: NicoPeters

Zorgen bij Valencia: Het kan niet genezen met alleen rust

Het Spaanse Valencia moet het komende zondag in de topper tegen FC Barcelona mogelijk zonder Simone Zaza doen. Dit vanwege aanhoudende knieproblemen. Voor Valencia zou het een domper zijn als de 26-jarige aanvaller niet kan meedoen, daar hij, net als Valencia, in vorm is dit seizoen.

Vervolg: Zorgen bij Valencia: Het kan niet genezen met alleen rust

De Italiaan Zaza verkeert in een goede vorm dit seizoen en scoorde al negen keer in elf competitieduels. Bijna twee weken geleden raakte hij op een training van de nationale ploeg van Italië echter geblesseerd aan zijn meniscus. Zaza heeft nog steeds last van zijn knie en uiteindelijk is een operatie nodig om de klachten te verhelpen. Afgelopen zondag zat hij in het duel met Espanyol (0-2 winst) de gehele wedstrijd op de bank.


‘Zaza heeft een scheurtje in de buitenste meniscus en dat heeft hij al enige tijd. Soms is het ‘geblokkeerd’ en kan hij niet spelen. Hij is oké voor nu, maar op een gegeven moment moet hij geopereerd worden. Het kan niet genezen met alleen maar rust’, aldus Valencia-trainer Marcelino.


Volgens Marca is er toch een kans dat Zaza tegen Barcelona wel gaat spelen. Hij wil het duel absoluut niet missen en gaat waarschijnlijk met pijnstillers spelen. Valencia is na twaalf duels de verrassende nummer twee van Spanje. De achterstand op koploper FC Barcelona is maar vier punten. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zorgen bij Valencia: Het kan niet genezen met alleen rust

Een korte samenvatting: Het Spaanse Valencia moet het komende zondag in de topper tegen FC Barcelona mogelijk zonder Simone Zaza doen. Dit vanwege aanhoudende knieproblemen. Voor Valencia zou het een domper zijn als de 26-jarige aanvaller niet kan meedoen, daar hij, net als Valencia, in vorm is dit seizoen..

Meest gelezen