Ronald Koeman wees Premier League-club af na ontslag

22-11-2017 08:01 - Door: NicoPeters

Ronald Koeman wees Premier League-club af na ontslag

Ronald Koeman werd onlangs ontslagen bij het Engelse Everton en had kort na zijn ontslag aan de slag gekund bij een andere club uit de Premier League. Het Algemeen Dagblad meldt dat West Ham United interesse in hem had. De ploeg uit Londen zag in hem de juiste opvolger van Slaven Bilic, maar Koeman bedankte uiteindelijk voor de eer.

Vervolg: Ronald Koeman wees Premier League-club af na ontslag

Toen Koeman werd benaderd door West Ham United vroeg hij de club om bedenktijd. Uiteindelijk besloot de Nederlandse trainer ‘nee’ te zeggen tegen de club omdat hij het gevoelsmatig te vroeg vond. Koeman wil nu eerst een periode van rust alvorens hij weer als trainer aan de slag wil. Verder wil Koeman zich volgens zijn management ‘zorgvuldig voorbereiden op een nieuwe stap in zijn loopbaan’, aldus het AD.


Naast West Ham United toonde nog een ploeg uit de Premier League interesse in Koeman, maar ook daar had de oud-trainer van ook onder meer Feyenoord, Southampton, Ajax en PSV geen trek in. Bilic werd twee weken geleden ontslagen bij West Ham United en inmiddels staat David Moyes al voor de groep van de Londenaren.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronald Koeman wees Premier League-club af na ontslag

Een korte samenvatting: Ronald Koeman werd onlangs ontslagen bij het Engelse Everton en had kort na zijn ontslag aan de slag gekund bij een andere club uit de Premier League. Het Algemeen Dagblad meldt dat West Ham United interesse in hem had. De ploeg uit Londen zag in hem de juiste opvolger van Slaven Bilic, maar Koeman bedankte uiteindelijk voor de eer..