Van Bronckhorst: Jørgensen heeft wat overgegeven

21-11-2017 22:45 - Door: NicoPeters

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst besloot voor het Champions League-duel met Manchester City van dinsdagavond (20:45 uur) geen basisplek te geven aan spits Nicolai Jørgensen. Van Bronckhorst liet Jørgensen op de bank plaatsnemen omdat hij niet helemaal fit is. Jean-Paul Boëtius nam zijn plek over in de aanval.

Vervolg: Van Bronckhorst: Jørgensen heeft wat overgegeven

,,Nicolai is gisteren (maandag, red.) na de lunch ziek geworden, hij heeft wat overgegeven. Bovendien heeft hij nog wat last van zijn pols en speelde hij recent met Denemarken een aantal wedstrijden. We willen hem fris houden voor zaterdag’, zei Van Bronckhorst tegen Ziggo Sport.


Zaterdag treft Feyenoord in de Eredivisie FC Groningen in Groningen en Van Bronckhorst hoopt dat Jørgensen dan weer wedstrijdfit is. Van Bronckhorst besloot ook de verdedigers Bart Nieuwkoop en Jeremiah St. Juste uit voorzorg geen basisplek te geven tegen Manchester City.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Bronckhorst: Jørgensen heeft wat overgegeven

Een korte samenvatting: Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst besloot voor het Champions League-duel met Manchester City van dinsdagavond (20:45 uur) geen basisplek te geven aan spits Nicolai Jørgensen. Van Bronckhorst liet Jørgensen op de bank plaatsnemen omdat hij niet helemaal fit is. Jean-Paul Boëtius nam zijn plek over in de aanval..