Middenvelder wil voor altijd bij Barcelona blijven

22-11-2017 15:04 - Door: NicoPeters

Sergi Roberto, middenvelder van FC Barcelona, heeft gezegd dat hij voor altijd bij Barcelona wil blijven. De 25-jarige Roberto, die maandag werd uitgeroepen tot beste Catalaanse Voetballer van het Jaar, wordt gevolgd door diverse clubs die zijn transferclausule van veertig miljoen euro ook wel zouden willen betalen.

Vervolg: Middenvelder wil voor altijd bij Barcelona blijven

Roberto, die dit seizoen negen competitieduels speelde en daarin één keer scoorde, laat weten: ‘Barcelona is de club van mijn leven en ik wil hier voor altijd blijven. Dus ik wil dat het duidelijk is voor iedereen; niemand hoeft zich zorgen te maken over mijn toekomst bij de club.’


‘Ik speel bij de beste club van de wereld en heb het geluk gehad dat ik de jeugdopleiding voor een deel heb mogen doorlopen en dat ik het eerste elftal heb bereikt. Ik ben hier echt gelukkig’, aldus Roberto tegen ESPN. Roberto, die nog een contract tot medio 2019 heeft, werd al aan clubs als Manchester United, Chelsea en Juventus gelinkt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Middenvelder wil voor altijd bij Barcelona blijven

Een korte samenvatting: Sergi Roberto, middenvelder van FC Barcelona, heeft gezegd dat hij voor altijd bij Barcelona wil blijven. De 25-jarige Roberto, die maandag werd uitgeroepen tot beste Catalaanse Voetballer van het Jaar, wordt gevolgd door diverse clubs die zijn transferclausule van veertig miljoen euro ook wel zouden willen betalen..