Zidane vraagt om geduld: Zal niet lang meer duren

21-11-2017 16:31 - Door: NicoPeters

Zidane vraagt om geduld: Zal niet lang meer duren

Zinedine Zidane, trainer van Real Madrid, heeft de kritiek verworpen dat hij jonge spelers van de club weinig kansen geeft in het eerste van de Spaanse topclub. Er is onder meer kritiek omdat talent Dani Ceballos amper speelt bij Real.

Vervolg: Zidane vraagt om geduld: Zal niet lang meer duren

'Ik spreek regelmatig met de jongeren om hen te laten weten hoe we werken', zei Zidane op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met APOEL Nicosia van dinsdagavond (20:45 uur). 'Ze moeten een voorbeeld nemen aan Marco Asensio, die terugkwam van een verhuurperiode (in het seizoen 2015/2016 bij Espanyol, red.) en ondanks dat hij vorig seizoen niet zoveel speelde, dit seizoen meer deel uitmaakt van het team.'
 
 
'Voor Dani Ceballos geldt hetzelfde als Marcos Llorente en Achraf Hakimi, ze hebben allemaal een mooie toekomst voor de boeg. Dat ze minder spelen dan oudere, ervaren, spelers is normaal, maar het zal niet lang meer duren voordat ze meer spelen in het eerste team', aldus Zidane. De 21-jarige Ceballos, die afgelopen zomer voor ruim 16 miljoen euro overkwam van Real Betis Sevilla, speelde dit seizoen tot dusver maar vijf competitieduels.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zidane vraagt om geduld: Zal niet lang meer duren

Een korte samenvatting: Zinedine Zidane, trainer van Real Madrid, heeft de kritiek verworpen dat hij jonge spelers van de club weinig kansen geeft in het eerste van de Spaanse topclub. Er is onder meer kritiek omdat talent Dani Ceballos amper speelt bij Real..