Guardiola steekt loftrompet af over Feyenoord in aanloop CL duel

20-11-2017 19:00 - Door: M.d.Z.

Dinsdag speelt Feyenoord het Champions League duel tegen het Engelse Manchester City, waar Pep Guardiola in aanloop naar het duel positief was over Feyenoord.

Vervolg: Guardiola steekt loftrompet af over Feyenoord in aanloop CL duel

In de persconferentie maandag liet de Spaanse oefenmeester weten dat hij enkele vaste waardes rust gaat geven, 'Of we met een B-ploeg gaan spelen? Ik begrijp de vraag, maar dat gaan we niet doen. We hebben namelijk geen B-team. Tegen Napoli speelden we met Gündogan en Danilo en zeiden mensen 'dat is een B-ploeg', maar daar ben ik het niet mee eens.'

 

'e speelt pas met een B-ploeg als je die spelers ook anders behandelt. Overal waar ik werk behandel ik alle spelers hetzelfde. Misschien spelen we met spelers die frisse benen hebben, maar geen B-ploeg.' Pep wilde nog niet ingaan of Kevin de Bruyne ook tot de spelers behoort die rust gaat krijgen tegen Feyenoord.

 

Dat het bij Feyenoord nu allerminst lekker loopt heeft Guardiola geen boodschap aan, 'Je moet Feyenoord en Gio credits geven. Hoe lang zijn ze wel geen kampioen geworden? En in de Champions League hebben ze een heel moeilijke groep. Manchester City, Shakhtar en Napoli zijn echt topteams. En in de Nederlandse competitie heb je met Ajax en PSV ook altijd zware tegenstanders.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Guardiola steekt loftrompet af over Feyenoord in aanloop CL duel

Een korte samenvatting: Dinsdag speelt Feyenoord het Champions League duel tegen het Engelse Manchester City, waar Pep Guardiola in aanloop naar het duel positief was over Feyenoord..

Meest gelezen