Vitesse waarschuwt eigen aanhang: Gedraag je alsjeblieft in Rome

20-11-2017 15:08 - Door: M.d.Z.

Vitesse waarschuwt eigen aanhang: Gedraag je alsjeblieft in Rome

Donderdagavond zal Vitesse nog voor spek en bonen de Europa League groepsronde uitspelen, dan treft het SS Lazio in het Italiaanse Rome.

Vervolg: Vitesse waarschuwt eigen aanhang: Gedraag je alsjeblieft in Rome

De club heeft een smeekbede neergelegd bij de eigen aanhang en heeft vurig aangegeven dat de fans zich moeten gedragen in Rome. De relatie met de stad en de Nederlandse fans is al jaren slecht, dit mede doordat de Feyenoord fans enkele jaren geleden huis hebben gehouden in de Italiaanse hoofdstad.

 

Omroep Gelderland laat de gepubliceerde noot zien van Vitesse, die ook aan alle uitfans zal worden gemaild. ''In verband met het recente verleden met Nederlandse voetbalsupporters in Italië, en in het bijzonder Rome, zal onze komst onder een vergrootglas liggen. Het afsteken van vuurwerk is streng verboden. De verwachting is dat de Italiaanse politie een zerotolerancebeleid zal voeren en streng zal optreden.'

 

'Laten wij er als Vitesse-supporters met zijn allen voor zorgen dat de Nederlandse voetbalsupporters weer positief op de kaart komen te staan in Rome.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vitesse waarschuwt eigen aanhang: Gedraag je alsjeblieft in Rome

Een korte samenvatting: Donderdagavond zal Vitesse nog voor spek en bonen de Europa League groepsronde uitspelen, dan treft het SS Lazio in het Italiaanse Rome..

Meest gelezen