PSV wil keeper uit Barcelona als opvolger van Zoet

20-11-2017 14:48 - Door: NicoPeters

PSV wil keeper uit Barcelona als opvolger van Zoet

PSV lijkt serieus rekening te houden met een vertrek van doelman Jeroen Zoet na dit seizoen en heeft interesse in een Spaanse doelman. Volgens De Telegraaf heeft de koploper van de Eredivisie interesse in Pau López, die momenteel de eerste keeper is van Espanyol uit Barcelona.

Vervolg: PSV wil keeper uit Barcelona als opvolger van Zoet

De club uit Eindhoven heeft aan Espanyol al gemeld dat het interesse heeft in López, die bij de nummer veertien van Spanje een aflopend contract heeft. Espanyol wil López graag behouden, maar gesprekken over contractverlenging liepen tot op heden op niets uit.
 
 
Ondanks dat López pas 22 jaar is, is hij al vrij ervaren. Dit seizoen is hij eerste keeper bij Espanyol en hij kwam in alle 12 competitieduels in actie. Vorig jaar speelde López op huurbasis bij Tottenham Hotspur. Bij de Engelse topclub was hij derde doelman achter Hugo Lloris en Michel Vorm. De optie tot koop werd echter niet gelicht door The Spurs.
 
 
In totaal keepte López al vijftig competitieduels op het hoogste niveau van Spanje. In het seizoen 2013/2014 werkte hij bovendien 35 competitieduels af voor Espanyol B op het derde niveau van Spanje. PSV richt zich op de buitenlandse markt omdat het in Nederland geen geschikte kandidaat kan vinden voor de opvolging van Zoet, die afgelopen zomer al leek te vertrekken. Benfica en Newcastle United hadden toen serieuze interesse in Zoet, die nog een contract heeft tot medio 2019.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV wil keeper uit Barcelona als opvolger van Zoet

Een korte samenvatting: PSV lijkt serieus rekening te houden met een vertrek van doelman Jeroen Zoet na dit seizoen en heeft interesse in een Spaanse doelman. Volgens De Telegraaf heeft de koploper van de Eredivisie interesse in Pau López, die momenteel de eerste keeper is van Espanyol uit Barcelona..