PSV houdt gat met Ajax op 8 punten na krappe zege op PEC Zwolle

20-11-2017 08:16 - Door: M.d.Z.

PSV houdt gat met Ajax op 8 punten na krappe zege op PEC Zwolle

Een wonderbaarlijke ontsnapping voor de ploeg van Cocu, die zondagmiddag de nodige moeite had met het stugge PEC Zwolle.

Vervolg: PSV houdt gat met Ajax op 8 punten na krappe zege op PEC Zwolle

In Zwolle wisten beide ploegen er een boeiende pot van te maken, waar het hoogtepunt waarschijnlijk was het nalaten van de rode kaart voor Hendrix. Arbiter Kuipers spaarde de PSV-er, tot groot ongenoegen van de kant van PEC.

 

Luuk de Jong was in de eerste helft het dichtstbijj een doelpunt, zijn inzet werd van de lijn gehaald. Na de onderbreking was het PEC dat PSV met de rug tegen de muur drukte, maar er niet aan toe wist te komen met scoren.

 

Toen de storm eenmaal weer was gaan liggen, leken beide ploegen genoegen te moeten nemen met een doelpuntloos gelijkspel. Maar totdat daar Isimat was, in de slotseconden (93e minuut) wist hij een niet goed gekeerde bal van Boer in het dak van het doel te schieten, waardoor PSV de overwinning stal op bezoek bij PEC Zwolle en het gat met Ajax op 8 punten houdt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV houdt gat met Ajax op 8 punten na krappe zege op PEC Zwolle

Een korte samenvatting: Een wonderbaarlijke ontsnapping voor de ploeg van Cocu, die zondagmiddag de nodige moeite had met het stugge PEC Zwolle..

Meest gelezen