Mourinho wint zonder moeite met teruggekeerde Pogba van Newcastle

19-11-2017 08:48 - Door: MaxKoehorst

Mourinho wint zonder moeite met teruggekeerde Pogba van Newcastle

Manchester United speelde zaterdagmiddag tegen het Newcastle United, de coaches van beide teams, Rafa Benítez en José Mourinho, zijn niet echt vrienden van elkaar en het beloofde dan ook een mooie pot te worden.

Vervolg: Mourinho wint zonder moeite met teruggekeerde Pogba van Newcastle

Met Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba weer op de bank en zelfs een weer fitte Marcos Rojo leek Manchester United weer op volle oorlogssterkte te zijn, het was echter aan het begin al een benauwde wedstrijd omdat Newcastle veel sterker leek. Na dertien minuten gespeeld te hebben was daar opeens Dwight Gayle met een fraaie intikker die via de binnenkant van de paal langs keeper David de Gea ging, toen was het dus opeens 0-1 voor Newcastle.

 

Manchester United wilde echter niet zomaar akkoord gaan met een vroege achterstand en ging gelijk weer vol in de aanval; de teruggekeerde Pogba gaf een hele fraaie assist op Anthony Martial die met het hoofd de 1-1 kon inkoppen voor The Reds. Net voor rust waren de mannen van Manchester daar opeens weer met een snelle uitbraak en wederom een kopgoal: deze keer was het Chris Smalling die de klus klaarde. Manchester United dus de rust in met een 2-1 voorsprong op Old Trafford.

 

Kort na rust was daar een heerlijk uitgespeelde kans voor de thuisploeg, een pass in de lucht werd terug gekopt door Marcus Rashford en zodoende kon Pogba voor de 3-1 tekenen, deze kans werd gemaakt door Juan Mata en Romelu Lukaku en mag toch wel de mooiste van de middag worden genoemd. Aan het einde van de wedstrijd was daar Lukaku zelf in een één op één actie: daar had hij geen moeite mee en na een ‘fake shot’ kon de sterke Belg keihard uithalen en 4-1 maken.

 

Ibrahimovic mocht ook nog even invallen maar hij was al niet meer nodig, Manchester wint met 4-1 in eigen huis van Newcastle.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mourinho wint zonder moeite met teruggekeerde Pogba van Newcastle

Een korte samenvatting: Manchester United speelde zaterdagmiddag tegen het Newcastle United, de coaches van beide teams, Rafa Benítez en José Mourinho, zijn niet echt vrienden van elkaar en het beloofde dan ook een mooie pot te worden..

Meest gelezen