PEC Zwolle-assistent Lodeweges weg bij de KNVB

14-11-2017 22:21 - Door: NicoPeters

Dwight Lodeweges is niet langer de bondscoach van Nederland Onder 20. De assistent-trainer van PEC Zwolle heeft aan de KNVB laten weten dat hij het bondscoachschap en zijn baan bij Zwolle niet meer met elkaar kan combineren. PEC Zwolle meldt dit op zijn website.

Vervolg: PEC Zwolle-assistent Lodeweges weg bij de KNVB

Sinds augustus 2016 was Lodeweges de bondscoach van Nederland Onder 20, maar nu hij sinds dit seizoen ook assistent-trainer is van Zwolle, vergt dit een flinke aanslag op hem. ‘Sinds dit seizoen heb ik andere verantwoordelijkheden gekregen bij PEC Zwolle waardoor het voor mij simpelweg niet meer te combineren is. Nu zijn we soms een week weg met Oranje Onder 20 en daar heeft mijn werk bij PEC Zwolle onder te leiden. Ik vind het wel heel erg jammer, want ik heb het vreselijk goed naar mijn zin gehad bij Onder 20’, aldus Lodeweges op de website van PEC Zwolle.


Vorig seizoen werkte Lodeweges ook al bij Zwolle, maar toen voerde hij werkzaamheden uit voor de jeugd. Dat doet hij nu nog, maar daarnaast is hij dus ook assistent-trainer. Dinsdagmiddag in het duel met Italië Onder 20 zat Lodeweges voor de laatste keer als bondscoach van Nederland Onder 20 op de bank. Nederland Onder 20 verloor het duel met Italië in de U-20 Elite League met 1-0. De U-20 Elite League is een competitie met de beste acht jeugdploegen van Europa.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PEC Zwolle-assistent Lodeweges weg bij de KNVB

Een korte samenvatting: Dwight Lodeweges is niet langer de bondscoach van Nederland Onder 20. De assistent-trainer van PEC Zwolle heeft aan de KNVB laten weten dat hij het bondscoachschap en zijn baan bij Zwolle niet meer met elkaar kan combineren. PEC Zwolle meldt dit op zijn website..