Barca wil PSG pijnigen en grootste talent Adli wegkapen

14-11-2017 19:01 - Door: M.d.Z.

Barca wil PSG pijnigen en grootste talent Adli wegkapen

FC Barcelona wil PSG op een manier terugpakken waar het pijn doet, waar de wereldtransfer van Neymar nog altijd niet vergeten is.

Vervolg: Barca wil PSG pijnigen en grootste talent Adli wegkapen

FC Barcelona is van plan om het grootste talent van PSG, Yacine Adli weg te gaan kapen uit Parijs. Dat zal de band tussen de Catalaanse grootmacht en de Parijse grootmacht weer op scherp zetten, daar waar dat momenteel weer is vertroebeld.

 

Adli beschikt over een aflopend contract in de hoofdstad van Frankrijk, maar zou allerminst willen bijtekenen bij de Parijzenaren. PSG zet alles op alles om de 17-jarige aanvallende middenvelder te behouden voor de club, voordat andere Europese topclubs met hem aan de haal gaan.

 

Adli is echter niet gebrandt op geld en wil zich alleen maar ontwikkelen en naar een ploeg toe die hem hiertoe de kans geeft. Het contractvoorstel wat op tafel ligt van het Engelse Manchester City gaat hem dus ook niet worden, waar FC Barcelona en Bayern Munchen de beste papieren lijken te hebben.

 

Mocht Adli overstappen, dan moet de nieuwe werkgever een bedrag a 300.000 euro overmaken voor de opleidingskosten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Barca wil PSG pijnigen en grootste talent Adli wegkapen

Een korte samenvatting: FC Barcelona wil PSG op een manier terugpakken waar het pijn doet, waar de wereldtransfer van Neymar nog altijd niet vergeten is..

Meest gelezen