Real Wil 23-jarige sluitpost van Basken en komt met bod van 20 miljoen

14-11-2017 17:56 - Door: M.d.Z.

Real Madrid is achter de schermen druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe goalie, daarbij is het oog gevallen op Kepa Arrizabalaga Revuelta.

Vervolg: Real Wil 23-jarige sluitpost van Basken en komt met bod van 20 miljoen

De 23-jarige Kepa Arrizabalaga Revuelta speelt momenteel bij het Spaanse Atletic Bilbao, maar moet komende winter de overstap maken naar het grote Real Madrid.

 

Marca weet dinsdag te melden dat het contract van Revuelta komende winter  afloopt bij zijn huidige werkgever, waar nog steeds geen nieuwe verbintenis is ondertekend. De kans wordt per dag groter dat de Basken de goalie komende zomer gratis moeten laten gaan mits er niet snel gehandeld gaat worden.

 

Momenteel lijkt Real Madrid in de winter een slordige 20 miljoen te gaan bieden op de 23-jarige goalie van Bilbao, die op zijn beurt Navas moet overnemen bij de Koninklijke. De Costaricaan maakte afgelopen week zijn officiele debuut als international in het gewonnen duel met Costa Rica.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Wil 23-jarige sluitpost van Basken en komt met bod van 20 miljoen

Een korte samenvatting: Real Madrid is achter de schermen druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe goalie, daarbij is het oog gevallen op Kepa Arrizabalaga Revuelta..

Meest gelezen