Frans medium: Griezmann persoonlijk al akkoord met FC Barcelona

14-11-2017 18:36 - Door: NicoPeters

Frans medium: Griezmann persoonlijk al akkoord met FC Barcelona

De kans bestaat dat Antoine Griezmann een spectaculaire transfer gaat maken. Volgens Le10sport verkast de Franse aanvaller van Atlético Madrid naar FC Barcelona. Het medium meldt dat Griezmann al een mondeling akkoord zou hebben met FC Barcelona

Vervolg: Frans medium: Griezmann persoonlijk al akkoord met FC Barcelona

Griezmann zou niet al in de winterstop naar de Spaanse topclub vertrekken, maar na dit seizoen. De 26-jarige aanvaller moet na dit seizoen naar Barcelona komen. In juni verlengde Griezmann zijn contract nog bij Atlético tot 2022 om zijn loyaliteit naar de club toe aan te tonen. Vanwege een opgelegd transferverbod voor het overtreden van regels bij het aantrekken van minderjarige spelers mocht Atlético tot januari 2018 geen spelers kopen. 
 
 
Barcelona zou bereid zijn om Griezmann een salaris van twintig miljoen euro per jaar te geven bij een contract voor vijf seizoenen. Barcelona en Atlético moeten er nog wel zien uit te komen. Griezmann heeft een afkoopsom van 200 miljoen euro in zijn contract, maar volgens El Mundo Deportivo is dit na 1 juli 2018 nog 100 miljoen euro.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Frans medium: Griezmann persoonlijk al akkoord met FC Barcelona

Een korte samenvatting: De kans bestaat dat Antoine Griezmann een spectaculaire transfer gaat maken. Volgens Le10sport verkast de Franse aanvaller van Atlético Madrid naar FC Barcelona. Het medium meldt dat Griezmann al een mondeling akkoord zou hebben met FC Barcelona.

Meest gelezen