Kieft: Memphis al in rijtje bij Robben, Van Persie en Sneijder

14-11-2017 17:18 - Door: M.d.Z.

Kieft: Memphis al in rijtje bij Robben, Van Persie en Sneijder

De 23-jarige Memphis Depay lijkt weer rustigaan in goede vorm te verkeren, de buitenspeler komt bij het Franse Lyon weer helemaal tot zijn recht.

Vervolg: Kieft: Memphis al in rijtje bij Robben, Van Persie en Sneijder

In de zomer van 2015 vertrok Memphis voor een grote transfersom van PSV naar het Engelse Man. United, waar hij niet goed uit de verf kwam en alleen maar in opspraak raakte. Maar na zijn transfer naar het Franse Olympique Lyon lijkt Memphis weer in zijn oude PSV vorm te geraken.

 

Wim Kieft laat weten in het TV programma Rondo, 'Ik heb altijd de Depay voor ogen in zijn laatste twee jaren bij PSV. Toen vond ik hem ongelooflijk. Dan kun je wel zeggen 'het is de Nederlandse competitie', maar dit is een speler die in principe van het niveau Robin van Persie, Arjen Robben en Wesley Sneijder is.'

 

In Engeland kreeg Memphis een bak aan kritiek over zich heen, maar gelukkig heeft hij zich weten te herpakken. 'Het valt niet mee om op je twintigste bij Manchester United aan die verwachtingen te voldoen. Hij is nu 23 en je ziet hem bij Lyon langzaamaan opleven. Dat is alleen maar te hopen. Hij is ons enige toptalent.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kieft: Memphis al in rijtje bij Robben, Van Persie en Sneijder

Een korte samenvatting: De 23-jarige Memphis Depay lijkt weer rustigaan in goede vorm te verkeren, de buitenspeler komt bij het Franse Lyon weer helemaal tot zijn recht..

Meest gelezen