Eindhovens Dagblad: Mark van Bommel gaat Cocu opvolgen bij PSV

14-11-2017 17:54 - Door: M.d.Z.

Eindhovens Dagblad: Mark van Bommel gaat Cocu opvolgen bij PSV

Waar PSV trainer Cocu stevig in het zadel zit bij de Eindhovenaren, lijkt hij dit seizoen ook zonder zorgen weer op de landstitel af te stevenen.

Vervolg: Eindhovens Dagblad: Mark van Bommel gaat Cocu opvolgen bij PSV

Waar Cocu al sinds 2013 aan het roer staat bij de Eindhovenaren, wordt er al hardop nagedacht over zijn opvolger. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Mark van Bommel Cocu zal aflossen na dit seizoen.

 

Het begin van het seizoen was voor PSV dramatisch, waar Cocu moest vrezen voor zijn baan. Uitschakeling voor Europees voetbal was een flinke streep door de rekening, maar Cocu heeft zijn manschappen weten te herpakken. Momenteel gaat PSV ruim aan kop in de Eredivisie met 8 punten voorsprong op achtervolger Ajax en heeft het nog maar een duel verloren.

 

Waar Cocu niet hoeft te vrezen voor zijn baan, lijkt hij wellicht na dit seizoen (met een landstitel) afscheid te nemen bij PSV. Zijn opvolger Mark van Bommel zou dan het stokje moeten overnemen. Waar Cocu nog een doorlopend contract heeft tot medio 2019 wordt er al zachtjes gefluisterd dat Van Bommel met Van Marwijk wel eens eerder dan volgend jaar zomer kunnen instromen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Eindhovens Dagblad: Mark van Bommel gaat Cocu opvolgen bij PSV

Een korte samenvatting: Waar PSV trainer Cocu stevig in het zadel zit bij de Eindhovenaren, lijkt hij dit seizoen ook zonder zorgen weer op de landstitel af te stevenen..

Meest gelezen