Ronaldo zwaar beledigd met contractvoorstel Real en wil weg

14-11-2017 19:10 - Door: NicoPeters

Ronaldo zwaar beledigd met contractvoorstel Real en wil weg

Volgens het Spaanse tv-programma El Chiringuito wil sterspeler Cristiano Ronaldo Real Madrid aan het einde van dit seizoen verlaten. De 32-jarige Portugese vedette zou niet te spreken zjin over het aanbod voor contractverlenging en zou willen vertrekken bij de Spaanse topclub.

Vervolg: Ronaldo zwaar beledigd met contractvoorstel Real en wil weg

Ronaldo heeft nog een contract tot medio 2021 in Madrid, maar hij zou aan Real-president Florentino Perez hebben laten weten dat hij aan het einde van het seizoen weg wil. Ronaldo zou de nieuwe aanbieding een belediging hebben gevonden. Perez wil Ronaldo echter absoluut niet laten gaan en zal dus met een oplossing moeten komen.
 
 
 
Bovendien beschouwde Ronaldo het als een gebrek aan respect dat de club zou proberen om het toptalent Kylian Mbappe van Paris Saint-Germain of andere spelers van wereldklasse te contracteren.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronaldo zwaar beledigd met contractvoorstel Real en wil weg

Een korte samenvatting: Volgens het Spaanse tv-programma El Chiringuito wil sterspeler Cristiano Ronaldo Real Madrid aan het einde van dit seizoen verlaten. De 32-jarige Portugese vedette zou niet te spreken zjin over het aanbod voor contractverlenging en zou willen vertrekken bij de Spaanse topclub..

Meest gelezen