Rechtsback van Excelsior hoopt op WK-deelname

14-11-2017 16:05 - Door: NicoPeters

Rechtsback van Excelsior hoopt op WK-deelname

Khalid Karami, rechtsback van het Rotterdamse Excelsior, hoopt dat hij een kans maakt om opgenomen te worden in de selectie van Marokko voor het WK van 2018. De 27-jarige verdediger werd nog niet opgeroepen voor Marokko en speelde ook nog geen interland voor Marokko, maar desondanks heeft Karami hoop.

Vervolg: Rechtsback van Excelsior hoopt op WK-deelname

'Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet stiekem hoop op een kans ooit. Het loopt lekker bij Excelsior. Hopelijk raken de juiste mensen bij de Marokkaanse bond ervan overtuigd wat ik kan', zei Karami in gesprek met De Volkskrant. Karami denkt echter dat het hopen tegen beter weten in is.
 
 
'Maar ik weet ook dat Marokko in de kwalificatiereeks nul goals tegen heeft gekregen. Ik speel misschien iets verdedigender dan veel Marokkaanse middenvelders, maar het is op dit moment niet realistisch. Ik ga ervan uit dat ik ze vanuit mijn luie stoel ga aanmoedigen komende zomer', aldus Karami.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Rechtsback van Excelsior hoopt op WK-deelname

Een korte samenvatting: Khalid Karami, rechtsback van het Rotterdamse Excelsior, hoopt dat hij een kans maakt om opgenomen te worden in de selectie van Marokko voor het WK van 2018. De 27-jarige verdediger werd nog niet opgeroepen voor Marokko en speelde ook nog geen interland voor Marokko, maar desondanks heeft Karami hoop..

Meest gelezen