Ayoub jammert: Jammer dat Nederland mij links laat liggen

14-11-2017 14:20 - Door: NicoPeters

Ayoub jammert: Jammer dat Nederland mij links laat liggen

Yassin Ayoub, middenvelder van FC Utrecht, wil graag international worden, maar de 23-jarige Marokkaanse Nederlander speelde nog niet voor Marokko of Nederland. Ayoub werd al wel twee keer opgeroepen voor Marokko voor een oefeninterland tegen Nederland en een WK-kwalificatieduel tegen Mali, maar hij speelde niet. Hierdoor kan de speler nog voor beide landen kiezen.

Vervolg: Ayoub jammert: Jammer dat Nederland mij links laat liggen

'Het is jammer dat Nederland, waar ik altijd voor speelde als jeugdinternational, mij de laatste tijd links laat liggen. Het is ook jammer dat de Marokkaanse bondscoach mij nu niet nodig heeft', zei Ayoub, die in Marokko werd geboren en op vijfjarige leeftijd met zijn familie naar Amsterdam verhuisde, tegen het Algemeen Dagblad.
 
 
Naar eigen zeggen heeft Ayoub nu nog geen definitieve keuze gemaakt, maar hij zou graag voor Marokko spelen omdat het land uitkomt op het WK 2018. 'Natuurlijk hoop ik dat Renard zijn oog op mij laat vallen. Wie wil nou niet op een WK spelen? De kans om je te meten met alle grote sterren laat niemand lopen. Ik zie wel wat er de komende maanden gebeurt, reken me niet rijk', aldus Ayoub.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ayoub jammert: Jammer dat Nederland mij links laat liggen

Een korte samenvatting: Yassin Ayoub, middenvelder van FC Utrecht, wil graag international worden, maar de 23-jarige Marokkaanse Nederlander speelde nog niet voor Marokko of Nederland. Ayoub werd al wel twee keer opgeroepen voor Marokko voor een oefeninterland tegen Nederland en een WK-kwalificatieduel tegen Mali, maar hij speelde niet. Hierdoor kan de speler nog voor beide landen kiezen..

Meest gelezen