Özil staat voor sensationele terugkeer naar Madrid

14-11-2017 21:58 - Door: NicoPeters

Özil staat voor sensationele terugkeer naar Madrid

Mesut Özil lijkt volgend jaar transfervrij te gaan vertrekken bij Arsenal. Tot op heden heeft de 29-jarige middenvelder zijn contract, die medio 2018 afloopt, niet verlengd. De Engelse topclub zou hem daarom in januari willen verkopen zodat het nog een transfersom krijgt voor Özil, maar de Duitser kan dan ook een voorcontract tekenen bij een andere club. Volgens The Sun gaat dat gebeuren.

Vervolg: Özil staat voor sensationele terugkeer naar Madrid

Volgens de krant zou een sensationale terugkeer naar Spanje in de maak zijn. Atlético Madrid zou contact hebben gezocht met Özil en wil hem transfervrij inlijven. Een terugkeer naar Madrid, waar hij eerder al speelde voor Atlético's aartsrivaal Real Madrid, zou een aantrekkelijke stap zijn voor de Duits international. Atlético wil profiteren van de onrust die nu heerst rondom de situatie van Özil en hem verleiden met een flink salaris.
 
 
Atlético zou hem een weeksalaris van circa. 225.000 euro willen bieden en een flinke tekenbonus omdat Özil transfervrij naar Madrid moet komen. Özil zou wel bij Arsenal willen blijven, maar alleen als de club hem zo'n 370.000 euro aan weeksalaris wil geven. Volgens The Sun hebben Özil en zijn vertegenwoordigers dit onvoorstelbare aanbod neergeleged bij Arsenal, maar die zullen naar verwachting daar niet mee akkoord gaan. Özil moet zijn eisen bijstellen of anders terugkeren naar Spanje.
 
 
Arsenal zit met het de hele situatie in de maag. Manager Arsene Wenger is niet blij met de gehele situatie, maar houdt zich op de voorgrond rustig. Alexis Sánchez heeft ook een aflopend contract en heeft deze ook nog niet verlengd. Özil speelt sinds medio 2013 voor Arsenal, dat hem toen voor 50 miljoen euro kocht van Real, waar hij drie jaar speelde. Eerder speelde Özil ook voor Werder Bremen en Schalke 04. Dit seizoen is Özil niet erg in vorm met onder meer één goal in negen competitieduels.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Özil staat voor sensationele terugkeer naar Madrid

Een korte samenvatting: Mesut Özil lijkt volgend jaar transfervrij te gaan vertrekken bij Arsenal. Tot op heden heeft de 29-jarige middenvelder zijn contract, die medio 2018 afloopt, niet verlengd. De Engelse topclub zou hem daarom in januari willen verkopen zodat het nog een transfersom krijgt voor Özil, maar de Duitser kan dan ook een voorcontract tekenen bij een andere club. Volgens The Sun gaat dat gebeuren..

Meest gelezen