Didier Drogba: Wil je een scoop? Ik denk dat ik na het volgend seizoen stop

13-11-2017 23:04 - Door: M.d.Z.

Waar Didier Drogba momenteel uitkomt voor het Amerikaanse Phoenix Rising, zal dit zijn voorlaatste seizoen zijn als actieve voetballer.

Vervolg: Didier Drogba: Wil je een scoop? Ik denk dat ik na het volgend seizoen stop

Waar Drogba op het tweede niveau van de VS actief is, laat de aanvaller in een interview met RMC weten dat hij na het aankomend seizoen stopt. 'Wil je een scoop? Ik denk dat volgend seizoen mijn laatste jaar wordt. Op een gegeven moment zul je toch moeten stoppen. Ik heb tijd nodig voor mijn andere projecten.'

 

Drogba is het plezier in het voetballen nog allerminst verloren, 'Maar met mijn 39 jaar ben ik niet meer de snelste.' Waar het seizoen in de VS begint in maart en eindigt in oktober, kijkt de routinier vast vooruit.

 

Droga begon zijn carriere in Frankrijk bij Le Mans, Guingamp en Olympique Marseille, waarna hij bij het Londense Chelsea uitgroeide tot een icoon. In 8 jaar tijd wist Drogba bij Chelsea 65 keer te scoren, veroverde hij vier landstitel en vier FA Cups. In 2012 was Drogba hoogstpersoonlijk diegene die de Londenaren de Champions League bracht.

 

Via Shanhai Shenhua, Galatasaray, nog een jaartje Chelsea en Montreal Impact vertrok Drogba nog naar Amerika.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Didier Drogba: Wil je een scoop? Ik denk dat ik na het volgend seizoen stop

Een korte samenvatting: Waar Didier Drogba momenteel uitkomt voor het Amerikaanse Phoenix Rising, zal dit zijn voorlaatste seizoen zijn als actieve voetballer..

Meest gelezen