Van Persie bereidt salaris in te leveren voor verlenging bij Feherbahce

13-11-2017 22:43 - Door: M.d.Z.

Van Persie bereidt salaris in te leveren voor verlenging bij Feherbahce

Een verrassend nieuwtje uit Turkije, waar de Turkse media weet te melden dat Van Persie wil blijven voor een lager salaris.

Vervolg: Van Persie bereidt salaris in te leveren voor verlenging bij Feherbahce

Waar in de Turkse media het groot wordt uitgepakt, lijkt Robin van Persie alsnog te kunnen blijven bij de Turkse grootheid. De Oranje international heeft naar eigen zeggen een goed gesprek gehad met Fenerbahçe-trainer Aykut Kocaman en heeft aangeboden nog een jaar te blijven tegen een lager salaris.

 

Door de aanhoudende knieblessure van Van Persie, kwam de aanvaller dit seizoen nog maar slechts 2 keer tot spelen. De Nederlander wil dan ook zijn aflopende contract verlengen tegen een veel langer salaris. Zo hoopt Van Persie alsnog van waarde te kunnen zijn voor de Turkse grootmacht.

 

'Ik kwam hier om opnieuw te beginnen, maar dat is niet gegaan zoals ik hoopte, Ik kijk er dit seizoen met andere ogen naar. Ik ben serieus geblesseerd, maar ik wil niet herinnerd worden als iemand die geld krijgt in Turkije en het niet verdient. Ik wil mijn schuld aflossen. Ik ben bereid mijn contract te verlengen tegen een veel lager salaris,' schrijft de Turkse media.

 

Van Persie leek op weg naar de uitgang bij Fenerbahce en zou al meerdere malen gelinkt zijn aan een terugkeer naar Feyenoord.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Persie bereidt salaris in te leveren voor verlenging bij Feherbahce

Een korte samenvatting: Een verrassend nieuwtje uit Turkije, waar de Turkse media weet te melden dat Van Persie wil blijven voor een lager salaris..

Meest gelezen