Lukaku klaar voor concurrentiestrijd met Ibrahimovic

13-11-2017 23:28 - Door: M.d.Z.

Lukaku klaar voor concurrentiestrijd met Ibrahimovic

Vrijdagavond scoorde de Belg Romelu Lukaku twee keer in het oefenduel met Mexico, waar hij nu na dinsdag weer kan terugkeren bij United na de interlandonderbreking.

Vervolg: Lukaku klaar voor concurrentiestrijd met Ibrahimovic

Romelu Lukaku keert na dinsdag terug naar Engeland waar hij zich weer mag melden bij Mourinho en Manchester United. De Belg zit vol vertrouwen en stoort zich er dan ook niet aan dat Ibrahimovic op de weg terug is en klaar is voor zijn rentree in het elftal.

 

Op de clubwebsite valt te lezen: 'Ik voel me geweldig, eerlijk. Ik ben geboren om te scoren. Ik denk niet dat er veel spitsen van mijn generatie zijn die net zo vaak gescoord hebben als ik. In de zestien ben ik een luipaard.'

 

Ibrahimovic, die zelfzelf vaak een leeuw noemt laat aanvaller Lukaku koud. De Belg is geinteresseerd in een concurrentiestrijd met de Zweed. 'Het motiveert mij enorm, want hij is een goede speler om in de selectie te hebben. Zijn terugkeer zal ons helpen in de jacht op Manchester City in de titelstrijd.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lukaku klaar voor concurrentiestrijd met Ibrahimovic

Een korte samenvatting: Vrijdagavond scoorde de Belg Romelu Lukaku twee keer in het oefenduel met Mexico, waar hij nu na dinsdag weer kan terugkeren bij United na de interlandonderbreking..

Meest gelezen