Philippe Coutinho weer helemaal gelukkig bij Liverpool

13-11-2017 15:36 - Door: NicoPeters

Philippe Coutinho weer helemaal gelukkig bij Liverpool

Liverpool-spelmaker Philipp Coutinho heeft de speculaties over zijn toekomst de kop ingedrukt. De 25-jarige Braziliaans international is momenteel 'extreem blij' bij zijn huidige Engelse werkgever. Dit staat haaks op de situatie in de afgelopen zomer.

Vervolg: Philippe Coutinho weer helemaal gelukkig bij Liverpool

Coutinho diende toen naar verluidt een transferverzoek in bij Liverpool om zo een transfer te forceren. FC Barcelona wilde hem graag inlijven en zou ongeveer 100 miljoen euro hebben geboden op Coutinho. Liverpool wilde zijn sterkhouder echter niet laten gaan. Nu is alles weer koek en ei, aldus Coutinho.
 
 
'Ik speel in een van de grootste competities ter wereld en het is een eer', aldus Coutinho tegen Marca. 'Ik ben een gelukkig persoon, maar op dit moment concentreer ik me alleen op het nationale team en als de wedstrijd (de oefeninterland tussen Engeland en Brazilië op 14 november, red.) voorbij is, dan concentreer ik me weer Liverpool. Op dit moment ben ik heel blij met mijn leven.'

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Philippe Coutinho weer helemaal gelukkig bij Liverpool

Een korte samenvatting: Liverpool-spelmaker Philipp Coutinho heeft de speculaties over zijn toekomst de kop ingedrukt. De 25-jarige Braziliaans international is momenteel 'extreem blij' bij zijn huidige Engelse werkgever. Dit staat haaks op de situatie in de afgelopen zomer..

Meest gelezen