Jansma: Lozano gaat naar een club als Man. City

13-11-2017 14:41 - Door: NicoPeters

Jansma: Lozano gaat naar een club als Man. City

Hirving Lozano werd afgelopen zomer door PSV weggeplukt bij Pachuca en dat legt de Eindhovenaren vooralsnog zeker geen windeieren. De 22-jarige vleugelspits is de huidige topscorer van de Eredivisie met negen goals en ook bij de nationale ploeg van Mexico maakt hij indruk. Kees Jansma denkt dat Lozano niet lang meer bij PSV zal spelen.

Vervolg: Jansma: Lozano gaat naar een club als Man. City

De sportpresentator en voormalig perschef van Nederland denkt dat PSV een flinke transfersom kan vangen voor Lozano. 'Hij is een exceptionele speler en heeft snel naam gemaakt sinds hij afgelopen zomer bij PSV is gekomen. Voor Lozano wordt volgend jaar zeventig miljoen euro betaald. Die gaat denk ik naar een club als Manchester City. Die betalen dat gewoon.'
 
 
Algemeen Dagblad-journalist Sjoerd Mossou kon zich vinden in de woorden van Jansma. 'Hij zal komende zomer weer vertrekken. Voor zeventig miljoen euro? Dan is PSV direct uit de financiële zorgen', aldus Jansma. Vrijdag scoorde Lozano nog twee keer in de oefeninterland tegen België (3-3).
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jansma: Lozano gaat naar een club als Man. City

Een korte samenvatting: Hirving Lozano werd afgelopen zomer door PSV weggeplukt bij Pachuca en dat legt de Eindhovenaren vooralsnog zeker geen windeieren. De 22-jarige vleugelspits is de huidige topscorer van de Eredivisie met negen goals en ook bij de nationale ploeg van Mexico maakt hij indruk. Kees Jansma denkt dat Lozano niet lang meer bij PSV zal spelen..