Mourinho flirt openbaarlijk met PSG om mega contract uit vuur te slepen

11-11-2017 16:35 - Door: M.d.Z.

Mourinho flirt openbaarlijk met PSG om mega contract uit vuur te slepen

Mourinho lijkt het bij United wel te hebben gezien, zijn flirt met het Franse PSG moet aantonen hoeveel moeite United zal steken om hem te behouden op Old Trafford.

Vervolg: Mourinho flirt openbaarlijk met PSG om mega contract uit vuur te slepen

Waar de Portugese manager nog een doorlopend contract heeft bij United tot volgend jaar zomer, wordt de flirt met het Franse PSG alleen maar groter. De Portugese coach wil kijken hoeveel United hem waard is, voordat hij een megacontract uit het vuur kan slepen bij PSG.

 

Het Manchester Evening News meldt dat de Portugees in de flirt is met de Franse grootmacht, hieruit moet blijken hoe groot het contract kan worden mocht Mourinho bij United blijven.

 

Op de voorgrond lijkt Mourinho het goed te doen met United, in de competitie en de Champions League lijkt weinig commentaar. Maar achter de schermen lijkt Mourinho niet door een deur te kunnen met eigenaar Ed Woodward. Het voornaamste euvel is dat de Portugees niet genoeg geld mag uitgeven aan versterkingen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mourinho flirt openbaarlijk met PSG om mega contract uit vuur te slepen

Een korte samenvatting: Mourinho lijkt het bij United wel te hebben gezien, zijn flirt met het Franse PSG moet aantonen hoeveel moeite United zal steken om hem te behouden op Old Trafford..