Ajax wil geen spelers verhuren aan clubs met kunstgras

11-11-2017 10:48 - Door: NicoPeters

Ajax wil geen spelers verhuren aan clubs met kunstgras

Ajax heeft een duidelijk standpunt ingenomen in de discussie omtrent het voetballen op kunstgras in de Eredivisie. Clubs uit de Eredivisie die op kunstgras voetballen kunnen geen spelers meer van Ajax huren, zo meldde directeur spelersbeleid Marc Overmars op de jaarlijkse Algemene Vergadering voor Aandeelhouders.

Vervolg: Ajax wil geen spelers verhuren aan clubs met kunstgras

Overmars liet ook weten dat enkele spelers van Ajax al hebben laten weten niet verhuurd te willen aan clubs die op kunstgras spelen. De directeur zelf is ook niet te spreken over kunstgrasvelden en liet op de vergadering weten dat Ajax daar ook zo over denkt.


‘We hopen dat in de Eredivisie binnen 2 jaar weer alleen op echt gras wordt gevoetbald. Als Ajax willen we nu al geen spelers meer verhuren aan clubs die op kunstgras spelen. Zo willen we een signaal afgeven’, aldus Overmars.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax wil geen spelers verhuren aan clubs met kunstgras

Een korte samenvatting: Ajax heeft een duidelijk standpunt ingenomen in de discussie omtrent het voetballen op kunstgras in de Eredivisie. Clubs uit de Eredivisie die op kunstgras voetballen kunnen geen spelers meer van Ajax huren, zo meldde directeur spelersbeleid Marc Overmars op de jaarlijkse Algemene Vergadering voor Aandeelhouders..

Meest gelezen