Ajax maakt 36 miljoen vrij om Ajax naar Europees niveau te tillen

11-11-2017 13:01 - Door: NicoPeters

Ajax maakt 36 miljoen vrij om Ajax naar Europees niveau te tillen

Ajax heeft grote plannen voor de toekomst. De club wil zijn huidige sportcomplex De Toekomst, waar onder meer Jong Ajax zijn competitieduels in de afwerkt, fors gaan upgraden. Dit liet Rutger Arisz, operationeel directeur van Ajax, vrijdag weten op de jaarlijkse Algemene Vergadering voor Aandeelhouders.

Vervolg: Ajax maakt 36 miljoen vrij om Ajax naar Europees niveau te tillen

De club uit Amsterdam reserveert 36,7 miljoen euro om de plannen voor de Nieuwe Toekomst daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Het doel is om een accommodatie op Europees niveau neer te zetten. ‘Het huidige sportcomplex moet worden uitgebreid naar 15 velden, veel daarvan worden natuurgras’, zo citeerde de clubwebsite van Ajax Arisz.


‘We willen de ArenA en de Toekomst dichter bij elkaar brengen. Waar nu P2 zit, moet een nieuw stadion komen met de capaciteit van 6.000 toeschouwers. We hopen dat het in 2022 klaar is, maar wellicht is dat net iets te ambitieus’, aldus Arisz.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax maakt 36 miljoen vrij om Ajax naar Europees niveau te tillen

Een korte samenvatting: Ajax heeft grote plannen voor de toekomst. De club wil zijn huidige sportcomplex De Toekomst, waar onder meer Jong Ajax zijn competitieduels in de afwerkt, fors gaan upgraden. Dit liet Rutger Arisz, operationeel directeur van Ajax, vrijdag weten op de jaarlijkse Algemene Vergadering voor Aandeelhouders..